Uitvraag initiatieven Bernissegebied

04-12-2020 125 keer bekeken

Met verschillende ondernemers, bewoners, stakeholders van het recreatiegebied Voorne Putten heeft STIPO samen met de gemeente Nissewaard gesprekken gevoerd en op 7 september ook een Place Game georganiseerd over de toekomst van Oud Hoenderhoek en het Bernissegebied.

Alle goede voorstellen, inspirerende referenties en ideeën zijn door STIPO gebundeld in een zogenaamd BERNISSEBOEK. Dit is een kleurrijke weergave van de kansen en opgaven, die van het Bernissegebied de komende jaren een nog veel prettigere plek kunnen maken. Dit boek is het gezamenlijke resultaat van iedereen die de afgelopen tijd heeft meegedacht, post heeft ingestuurd, of dromen heeft gedeeld. Zo is er een verhaal ontstaan waar overkoepelende thema’s als rust & reuring, verblijven en natuurbeleving centraal staan. Afgelopen dinsdag is het Bernisseboek door STIPO overhandigd aan bestuurders Robert van der Kooi en Martijn Hamerslag, namens alle deelnemers.

Het boek kunt u vinden op de website van de gemeente Nissewaard

Met zoveel prachtige ideeën op stapel, is het nu tijd om initiatieven te ontplooien. Wie weet heb je zelf een initiatief in gedachten, of ken je mensen in je omgeving die graag een rol willen spelen. Juist in deze tijd hebben veel mensen behoefte de natuur op te zoeken, en zeker als daar wat verrassends te beleven is.

Zie dan ook de uitvraag in de bijlage, om jullie uit te nodigen een bijdrage te leveren aan een levendig Bernissegebied.

Heb jij ook een goed idee? Neem contact op met Nienke Sluimer om je initiatief te bespreken.

Cookie-instellingen